maandag 11 maart 2019

Eerder bezochte websites verwijderen

Als je iets specifieks zoekt, tik je rechtsboven op Zoeken. Dat wil ik niet, maar ik kan ze met geen mogelijkheid wissen, ook niet als ik probeer via het tandwiel en eigenschappen. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Om meerdere sites te verwijderen kan je Shift Del ingedrukt houden en de lijst wordt automatisch opgegeten. Zoek het item dat je wilt verwijderen.


Internetprogramma s houden bij welke websites zijn bezocht.

Eerder bezochte websites verwijderen

U weet niet meer zo goed hoe u er precies was gekomen, maar u zou de site graag terugvinden. Als u bijvoorbeeld Locatiegeschiedenis heeft ingeschakel wordt die activiteit opgeslagen in uw Maps-tijdlijn. Activiteit op andere plaatsen verwijderen Uw activiteit is mogelijk opgeslagen op andere plaatsen dan in Mijn activiteit. Dan moet ik alsnog handmatig al deze adressen verwijderen. Als je hiermee je adresbalk bedoeld in Internet Explorer dan kun je bezochte links verwijderen door bij de betreffende link rechts op het rode kruisje te drukken.


Wie kan mij helpen met een oplossing? Jun 2 20Verwijderen van opgeslagen bezochte sites van Hallo Techneuten: Ik zie in het overzicht bij welke sites ik bezocht heb.

Hoe kan ik het overzicht van bezochte websites verwijderen?

Als ik de browsergeschiedenis wis, dan zie ik vaak alles nog staan in de adresbalk van mijn browser. Opmerking: Sommige activiteiten verlopen eerder dan de periode die u kiest. Open de Chrome-app op je Android-telefoon of -tablet. Je kan de websites die je wilt verwijderen selecteren met de muis of the pijltjes toetsen.


Computertip: eerder bezochte websites oproepen Het gebeurt iedereen wel eens: u bezoekt een website die u interesseert, maar tijdens het surfen raakt u de pagina onderweg kwijt. Bezochte websites verwijderen in bing - m bezochte websites verwijderen in bing Hoe eerder bezochte Websites verwijderen op een iPad Safari op de iPad heeft verschillende instellingen die invloed hebben op welke webpagina s winkel cookies en wat URL s worden opgeslagen. Tip: eerder bezochte website terugvinden in Chrome. De lijst met bezochte websites kan goed van pas komen.
Hoe kan ik het overzicht van bezochte websites verwijderen?


Je kunt bepaalde delen van je geschiedenis verwijderen. Geselekteerde sites kan je verwijderen met Shift Del. Bijvoorbeeld als u een site hebt bezocht waarvan u het webadres niet meer weet. Toegevoegd na minuten: zie screenshot als voorbeeld.


Hoe eerder bezochte Websites verwijderen op een iPad Safari op de iPad heeft verschillende instellingen die invloed hebben op welke webpagina s winkel cookies en wat URL s worden opgeslagen. Als je de website eerder bezocht heb verschijnt er een lijst onder de locatie balk. Sep 1 20Mijn ervaring is dat het nooit echt lukt om alles te verwijderen. Hoe eerder bezochte Websites verwijderen op een iPad.


After installing StopA you can go to the settings panel.
Beelden: Hendrix (PSV) solliciteert naar rode kaart tegen Ajax Had Jorrit Hendrix niet al in de kleedkamer moeten zitten? Boodschappen Jumbo Supermarkten Handig en snel online boodschappen doen op m. Brede rand Panama Fedora hoed vrouw Sun Hat stro hoed.


During the academic year, the UB will be delivering a total of seventy-three EHEA bachelor s degree courses in all five of the UB s branches of knowledge. Jul 1 20But wait, we have something that can block system-wide ads on Android without root or battery drain. Nov 1 20Looking for the Gmail IMAP, POPand SMTP server settings? Sep 1 20Download Free VCF file to CSV or Excel converter for free.


Dat wat jij niet gebruikt aan vergoedingen, kun je overhevelen naar het vergoedingsdeel van je partner. Een smart-tv van Samsung uit 20of nieuwer met het Tizen-besturingssysteem of een smart-tv van LG met WebOS of nieuwer. In de kleuren van de Italiaanse vlag of met een ruitjespatroon. Je bent namelijk ook vergoed tegen schade door aanrijdingen.


Je gaat op een praktijkgerichte manier te werk met een virtuele serveromgeving. Je leert tijdens de studie kritisch naar jezelf te kijken. Koop boeken en download ze om offline te lezen.


Liezel Kenndy is een boerin uit Canada. Lily-of-the-Valley perfume ingredient, Lily-of-the You modest Lily of the Valley. Nummerbehoud bij overstap van vast bellen m Nummerbehoud bij overstap van vast bellen. Ontdek ons ruim aanbod aan kwalitatieve opleidingen in een brede waaier van sectoren.


Op maart mag je weer naar de stembus. Op de ECHO is bij het Dandy Walker syndroom te zien dat het middenstuk van de kleine hersenen ontbreekt en dat de vierde hersenkamer veel groter is dan gebruikelijk. Our fix connect tool offers support if you cant connect to the Internet, sign in to PSN or your online experience is poor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.