maandag 4 september 2017

Big registratie apotheker

De volgende beroepen moeten zich registreren in het BIG-register: apotheker, arts, fysiotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, physician assistant, psychotherapeut, tandarts, verpleegkundige en verloskundige. Hiervoor moet u in jaar uur als apotheker hebben gewerkt. Zoeken in het BIG-register Zoeken op kenmerken Zoeken op BIG-nummer. Scholingseis apotheker Herregistratie BIG-register Meer informatie over scholing voor apothekers. Het Periodiek Registratiecertificaat (PRC) Als u de scholing met succes afrondt, dan krijgt u een Periodiek Registratie Certificaat (PRC).


U kunt uw uiterste herregistratiedatum opzoeken bij Mijn registratie. Werkervaringseis apotheker Herregistratie BIG-register U kunt zich als apotheker herregisteren als u voldoet aan de werkervaringseis (ook wel urennorm).

Big registratie apotheker

De werkzaamheden moeten aan bepaalde eisen voldoen. Lees hier welke dat zijn en welke uren meetellen voor herregistratie. U kunt bij ons ook terecht voor het erkennen van uw buitenlandse diploma. Home BIG-register Het BIG-register geeft duidelijkheid over wat een zorgverlener kan en mag.


Herregistreren als apotheker Herregistratie BIG-register Wilt u weten wanneer u zich uiterlijk moet herregistreren? U hoeft het PRC alleen op te sturen als wij u om bewijsstukken vragen.

Scholingseis apotheker Herregistratie BIG-register

BIG-register

In een periode van jaar moet u uur als apotheker hebben gewerkt. Werkervaring telt alleen mee als deze voldoet aan de eisen van het beoordelingskader apothekers. Dit betekent dat apothekers die ingeschreven zijn in het BIG-register zich eens per jaar opnieuw moeten inschrijven in het BIG-register (herregistreren).


Op is de regeling voor periodieke registratie Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) ingevoerd.

Werkervaringseis apotheker Herregistratie BIG-register

Veelgestelde vragen BIG-herregistratie Een apotheker van wie de BIG-registratie is doorgehaal omdat niet werd voldaan aan de herregistratie-eisen, mag de titel van apotheker niet gebruiken. Periodieke registratie BIG-register Op is de regeling voor periodieke registratie Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) ingevoerd. Het gevolg is dat er geen bevoegdheid meer is om als apotheker in een apotheek te werken.


Gaat u aan het werk u in een van deze beroepen? BIG-herregistratie per apotheker De acties voor de BIG-herregistratie verschillen per apotheker. Dit is ongeveer uur per week. Ga dan direct naar Nederlands diploma registreren.


Bekijk wat u moet doen als openbaar apotheker, ziekenhuisapotheker, apotheker in opleiding, industrieapotheker, AGM-apotheker, apotheker in het buitenland of ander soort apotheker. Het PRC mag bij uw herregistratie maximaal jaar oud zijn. Accounts en synchronisatie kan ik niet aan zetten, ze staan denk ik aan, ik kan wel nu synchroniseren wat ik.
Add-ons for GHOSTERY (January 1 2019) New Ghostery Plus features - Historical Stats, Midnight Theme New intro hub with streamlined setup and tutorial Improved UI for Firefox Android Integration with Ghostery Tab extension for Chrome Improved anti-tracking whitelist logic Improved anti-ad-blocker circumvention. Bij de gewone universiteit is een studie 22euro per jaar, bij de open universiteit 2per module, maar ik begrijp dat er modules in een jaar gaan en daar komen nog tentamenkosten bij.


Campus Brussel - Faculteit Rechtsgeleerdheid KU Leuven De master-na-master in het vennootschapsrecht vormt juristen en economisten om tot specialisten in het vennootschapsrecht met een degelijke theoretische en praktische kennis en. Dan vindt u bij De PennenBoer een ruim assortiment met verschillende caps en petten. Deze 4-jarige bachelor-opleiding leidt jou op tot professionals in zorg en welzijn.


Dit is Aquarobicsgroep speciaal voor mensen met een beperking. Download onze chat app en kom gezellig chatten in. Etten-Leur BrainWash Kappers Brainwash gebruikt cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt.


Gemonteerde onderdelen zijn dat ook, zoals een kinderzitje of accu. Griekse Italiaanse Pizzeria te overname Wegens ziekte een pizzeria, caffeteria te overname Hierbij word ons pizzeria te koop aangeboden. Het onderwijs aan KU Leuven is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, gaande van fundamenteel tot heel toegepast. Het probleem lijkt niet alle gebruikers te treffen, maar komt alleen bij T-Mobile voor.


Home Gratis chatten met vreemden en vrienden en gezellige mensen iedereen is er welkom maar hou je aan de is geen sex of dating site. I have no idea how it worke but it was gone after a short while and I can see why. If you combine the random domain suggestion with your desired top-level domain (TLD the random output is multiplied). Klik hier voor het kerstvakantierooster (december 2019). Koppel aposm aan je AH-account en je vindt al je producten in deze app terug.


Lees meer over werken bij de Rijksdienst Caribisch Nederland. Onberispelijk ontworpen websites op maat gemaakt voor ieder soort bedrijf, geavanceerde features voor het verkopen van fysieke producten en management, allemaal vanuit n plek, inclusief op jouw mobiel apparaat, met de meegeleverde WebSite XManager. Openingstijden van Brainwash in Etten Leur Brainwash openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.