woensdag 1 maart 2017

Whatsapp bericht doorsturen naar meerdere personen

Met de verzendlijst-functie kan je een ber. Deze functie is niet te vergelijken met een. WhatsApp FAQ - Verzendlijsten gebruiken Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Tik op de andere berichten die u wilt doorsturen.


Plaats uw vinger langere tijd op het bericht dat u wilt doorsturen. Dit werkt ongeveer hetzelfde als de BCC-functie in : je kunt een bericht. Het is ook mogelijk om meerdere berichten in n keer door te sturen.

Whatsapp bericht doorsturen naar meerdere personen

In India gaat de beperking verder tot maximaal vijf chats. Hier kies je voor de pijl, vervolgens kun je selecteren naar wie je het bericht wilt doorsturen. Bericht doorsturen in WhatsApp SeniorWeb Bericht doorsturen (i) Open WhatsApp.


Als je in WhatsApp even snel in n keer een berichtje of een fotootje aan meerdere mensen wilt sturen (bijvoorbeeld om prettige kerst en gelukkig nieuwjaar te wensen) dan hoef je daarvoor niet een groep aan te maken. Het is nu mogelijk om een bericht of foto naar meerdere personen tegelijk te sturen. Whatsapp: Gebruikmaken van zendlijsten - appletips Via WhatsApp kun je gratis berichtjes sturen naar bijna iedereen in je vriendenkring en kennissen.


Met deze functie kun je n en het zelfde bericht versturen naar meerdere contactpersonen.

Hoe stuur je een Appje doorsturen Hoe werkt Whatsapp

Na het aanmaken van een verzendlijst en het versturen van het eerste bericht, kun je altijd weer terugkeren naar de verzendlijst om extra berichten te versturen. WhatsApp introduceert nieuwe functies doorgaans eerst in de b taversie, waar je je sinds kort gemakkelijk voor kunt aanmelden. Voorheen was het mogelijk om berichten te.


Kies voor de pijl en selecteer naar wie je het bericht wilt doorsturen. Op deze manier stuur je dus heel snel hetzelfde bericht naar meerdere contactpersonen. Je kunt ook gebruikmaken van een verzendlijst. WhatsApp perkt de mogelijkheden voor het doorsturen van berichten in.


Hoe het bericht ingedrukt en er verschijnt aan de bovenkant een menutje. Whatsapp berichten delen met anderen - Whatsapp op je PC Whatsapp bericht doorsturen.
Tik in het menu op Stuur door. WhatsApp beperkt mogelijkheid om berichten massaal door te.


Hoe stuur je een Appje doorsturen Hoe werkt Whatsapp Als je een bericht van Whatsapp wilt doorsturen kan dit heel eenvoudig. WhatsApp berichten sturen nu naar meerdere chats. Hoe kun je in WhatsApp een bericht of bijlage in n keer.


Dit artikel leert je hoe je een aposappjeapos kunt doorsturen naar je. WhatsApp heeft een handige functie toegevoegd aan de b taversie van de chat-app. Bij het geselecteerde bericht staat een vinkje.


Tot slot is er nog de mogelijkheid om een Whatsapp bericht door te sturen naar of meerdere Whatsapp gebruikers, dit doe je als volgt: Druk op het bericht dat je wilt doorsturen en er verschijnt een menu.

WhatsApp beperkt mogelijkheid om berichten massaal door te

WhatsApp laat je nu berichten naar meerdere personen. Berichten doorsturen op WhatsApp - CCM Berichten die via WhatsApp Messenger verstuurd of ontvangen zijn, kunnen in een paar snelle stappen worden doorgestuurd aan contacten die niet aan het betreffende gesprek deelnemen. Gebruikers wereldwijd kunnen berichten nu aan maximaal twintig personen of groepen doorsturen. Wanneer je snel een aantal persoon hetzelfde berichtje wil sturen kun je gebruik maken van zendlijsten.


Tik op het gesprek waarin het bericht staat dat u wilt doorsturen. Badoo Review 2019: Ervaringen Tips IJsbrekers Badoo is een sociale netwerksite om nieuwe mensen te leren kennen. A Master s Degree in Social Work is sufficient to begin post-graduate and licensure requirements but not so in the field of psychology. Direct chatten via de web chat of app in een van de chatboxen.


Find the latest dividend history for International Business Machines Corporation Common Stock (IBM) at m. Jul 2 20It s possible that this may be a dimension - 1feet. Dating Gehandicapten - Datingsite gehandicapten Dating toegankelijke en aangepaste vakantie woningen voor javascript die zorg javascript my area. De Hairjockey is uniek door zijn combinatie van kapperszaak en barbershop. De best betaalde banen met het dikste salaris vind je gelukkig nog steeds in het bedrijfsleven. De studieadviseurs organiseren een aantal bijeenkomsten om jou te vertellen over de trajecten en te helpen bij de trajectkeuze.


Dit is een pagina over voetbalclub Feyenoord in het seizoen 201920. En we zijn niet alleen groot, we zijn ook nog eens gratis. Explore consoles, new and old Xbox games and accessories to start or add to your collection.


HUGE MINECRAFT TNT WORLD EXPLOSION WITH AFTERMATH (Minecraft TNT Explosion, Minecraft). Het heeft dan ook een aantal praktische.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.